Robin & Lynn

Op een idyllisch plekje in het zonnige Spanje

¡Hola! Wat leuk dat je op de website bent gekomen van ons paradijsje; Casa la Vida apartamentos. Wij stellen ons graag voor(en onze grote dierenfamilie) en hopen jullie enthousiast te maken voor een heerlijk verblijf. 

Even voorstellen

Sinds januari 2019 zijn wij, Robin Boeschoten en Lynn Jonkers-Boeschoten, trotse eigenaar van Casa la Vida. Door de hobby van Robin(www.hardendurospain.com) en liefde voor de zon(genoeg vitamine D!), zijn wij terecht gekomen in de bosrijke omgeving van Lloret de Mar. Na vele bezichtigingen vielen we eigenlijk gelijk voor dit leuke huisje, vooral vanwege de prachtige ligging in de buitenwijk Lloret Verd(letterlijk: Lloret Groen). Vanuit ons huis zie je elke ochtend de zon opkomen vanuit de bergen; een beter begin van de dag kan je niet wensen!

Casa la Vida bestaat naast onze privéwoning uit twee appartementen, gebouwd onder onze eigen leefruimte. Met liefde en aandacht hebben wij de appartementen ingericht, klaar voor de ontvangst van onze gasten. Samen met onze gezellige dierenfamilie, kijken wij er naar uit om jullie te mogen ontvangen op ons mooie plekje. Wij verrassen jullie graag met alles wat de omgeving van Lloret de Mar te bieden heeft, zodat jullie terug kijken op een onvergetelijke vakantie. Denk hierbij aan zon, zee, strand, rust en natuur; want dát is voor ons het leven, la vida! 

Mini
Robin & Lynn
Connie
Vorige slide
Volgende slide
D. de Man
"Wij hebben net een heerlijk weekje achter de rug! We zijn super goed verzorgd, hadden een heel fijn, mooi, ruim en schoon appartement en hebben ons in de mooie omgeving goed kunnen vermaken. Voor herhaling vatbaar!"
E. Nieuwpoort
" Begin Januari heb ik heerlijk mogen genieten van mijn verblijf in Casa la Vida. Enorm genoten van de zon, rust, heerlijke bedden en het fantastische eten en drinken! Ik kan niet wachten om weer te komen."
E. Stout
"Net terug van weekje Casa la Vida; aanrader! Prachtig appartement, goeie bedden. Met 10 min ben je in Lloret waar je gezellig kunt shoppen en ook met 10/15 min op het strand. Ga snel nog een keer!​"
Christien W.
Wat kijken we terug(juli/aug) op een heerlijke vakantie! We werden warm welkom geheten door Lynn, Robin en de dieren 😉 Wat zitten jullie op een prachtige locatie in de bergen, waar je even helemaal weg bent uit alle drukte en compleet tot rust kan komen. Het appartement zag er schoon en sfeervol uit met alles wat je nodig hebt en de bedden lagen zeer comfortabel. Dank jullie wel voor de fijne tijd die we hebben gehad bij jullie en een dikke knuffel voor de dieren!
Vorige slide
Volgende slide