Prijzen

Casa la Vida | 2023

Vanaf 2024 is het alleen nog mogelijk Casa la Vida te huren in haar geheel. Dus voor u privé! U deelt het zwembad, terras en tuin niet meer met andere gasten. 

Vanwege de activiteiten van onze andere onderneming Hard Enduro Spain, is vanaf 2024 Casa la Vida alleen nog te huur voor de maanden juli, augustus en september. De appartementen zijn alleen nog samen te huur, dus de gehele locatie voor u privé(op het feit na dat wij en onze huisdieren hier ook verblijven). Vanaf 6 nachten.

Wilt u toch buiten deze maanden onze accommodatie huren of heeft u een speciaal verzoek? Neemt u dan alstublieft contact op met ons voor een speciale aanvraag via +316 10644003. 

Casa la Vida | twee appartementen Per nacht Schoonmaakkosten
Tot 4 personen €300,00 €150,00 incl. bedlinnen en handdoeken
Extra persoon €25,00 Inclusief
Zwembad
Entree
Woonkamer
Tropische tuin
by night
Vorige slide
Volgende slide

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting € 1,10 p.p. per nacht. Afhankelijk van de duur van het verblijf, brengen wij eenmalig schoonmaakkosten in rekening tot €150,00,- incl. bedlinnen en handdoeken. 

Idealiter is Casa la Vida geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen. Wilt u toch met 8 personen verblijven? Dan zullen wij de eettafels uit de appartementen verwijderen en zult u met 4 personen in elk appartement slapen. U heeft dan binnen minder leefruimte. 

Benieuwd naar onze beschikbaarheid
Bel of WhatsApp ons op +316 10644003, stuur ons een boekingsaanvraag of raadpleeg onze kalender via Airbnb: https://airbnb.com/h/casalavida-apartamentos.

D. de Man
"Wij hebben net een heerlijk weekje achter de rug! We zijn super goed verzorgd, hadden een heel fijn, mooi, ruim en schoon appartement en hebben ons in de mooie omgeving goed kunnen vermaken. Voor herhaling vatbaar!"
E. Nieuwpoort
" Begin Januari heb ik heerlijk mogen genieten van mijn verblijf in Casa la Vida. Enorm genoten van de zon, rust, heerlijke bedden en het fantastische eten en drinken! Ik kan niet wachten om weer te komen."
E. Stout
"Net terug van weekje Casa la Vida; aanrader! Prachtig appartement, goeie bedden. Met 10 min ben je in Lloret waar je gezellig kunt shoppen en ook met 10/15 min op het strand. Ga snel nog een keer!​"
Christien W.
Wat kijken we terug(juli/aug) op een heerlijke vakantie! We werden warm welkom geheten door Lynn, Robin en de dieren 😉 Wat zitten jullie op een prachtige locatie in de bergen, waar je even helemaal weg bent uit alle drukte en compleet tot rust kan komen. Het appartement zag er schoon en sfeervol uit met alles wat je nodig hebt en de bedden lagen zeer comfortabel. Dank jullie wel voor de fijne tijd die we hebben gehad bij jullie en een dikke knuffel voor de dieren!
Vorige slide
Volgende slide