Tuin, terras & zwembad

Relaxen en natuur staan centraal bij Casa la Vida

Stel je voor; de zon schijnt heerlijk, je hebt een kopje koffie gezet en doet de grote schuifdeur open naar het terras. Een strak blauwe lucht, groene palmbomen en een prachtig uitzicht op de bergen. Beter kan de dag toch niet beginnen?

Tuin en terras
Ieder appartement biedt alles privé, maar de rest van de tuin is gezamenlijk te gebruiken. Met plek voor acht personen, is de heerlijke lounge vóór de appartementen een heerlijke plek om te ontbijten. Vooral in de warme zomer is deze plek in de tuin ’s ochtends aangenaam in de zon en aan het einde van de dag een plek van schaduw voor het diner. Met de bbq is er de mogelijkheid om een heerlijk visje klaar te maken. 

Tuinkamer
Naast het zwembad hebben wij een gezellige huiskamer gecreëerd. Er bevindt zich hier een eettafel, een internet TV met Netflix en Playstation 5 en een doos vol spelletjes!

Zwembad
Ons zwembad is bijna de gehele dag voorzien van zon. Er zijn voldoende handdoeken aanwezig en diverse floatables om weg te dromen op het water. Op de foto’s zie je goed hoe je vanuit het zwembad de prachtige ligging van Casa la Vida kan zien.

Lynn’s beach
“Met een cocktail in de hand in de hangmat op het strand”(of een heerlijke smoothie). Ook dát kan bij Casa la Vida! Achter het zwembad hebben we een klein zandstrandje gecreëerd. Speciaal voor een hangmat hebben wij twee grote palmbomen laten plaatsen voor het ultieme vakantiegevoel. Er is ook gedacht aan de sportievelingen; achterin op  Lynn’s beach heeft Robin een sportrek gebouwd. Kettlebells en dumbbells zijn ook aanwezig!

D. de Man
"Wij hebben net een heerlijk weekje achter de rug! We zijn super goed verzorgd, hadden een heel fijn, mooi, ruim en schoon appartement en hebben ons in de mooie omgeving goed kunnen vermaken. Voor herhaling vatbaar!"
E. Nieuwpoort
" Begin Januari heb ik heerlijk mogen genieten van mijn verblijf in Casa la Vida. Enorm genoten van de zon, rust, heerlijke bedden en het fantastische eten en drinken! Ik kan niet wachten om weer te komen."
E. Stout
"Net terug van weekje Casa la Vida; aanrader! Prachtig appartement, goeie bedden. Met 10 min ben je in Lloret waar je gezellig kunt shoppen en ook met 10/15 min op het strand. Ga snel nog een keer!​"
Christien W.
Wat kijken we terug(juli/aug) op een heerlijke vakantie! We werden warm welkom geheten door Lynn, Robin en de dieren 😉 Wat zitten jullie op een prachtige locatie in de bergen, waar je even helemaal weg bent uit alle drukte en compleet tot rust kan komen. Het appartement zag er schoon en sfeervol uit met alles wat je nodig hebt en de bedden lagen zeer comfortabel. Dank jullie wel voor de fijne tijd die we hebben gehad bij jullie en een dikke knuffel voor de dieren!
Vorige slide
Volgende slide